Saturday, April 2, 2011

SAD bole ? :'(



02.05.2011 .kau rep mc8 aku HEE :D mcm ta percaya pula kau nak rep mc8 aku ! kau text aku kau ckp kau tak mara
kt aku ,haa tuhh jahh kahh yg kau naa text kat aku ?ermm baikk kau ta yahh rep mc8 aku kalau setakat 
nak ckp '**** ta mara punz at pian ' ,uhh oke lhaa tape aku rep juga text kau ,aku ckp mmg **** 
ta mara kt pian tpy **** buad pian mcm pian ny ta ujud ,best kan ? pian text bnykk mana punz
**** ta penahh naa rep text pian kn ?itokay2 pian text lgy pian tnye npe **** ta lyn pian?
**** ckp 'mana ada tak nak lyn '! kn dahh ckp fone rosak ,mcm mana
nakk lyn ishhh ! oke tape pian leyhh trima ,than pian rep text **** blekk ,
pian ckp 'fone rosak'! abes pian im ta lyn,inbox lgy lhaa ta pnahh rep blekk ,btol ta?
pas jahh pian ckp mcm tuhh tros stu text dri **** punz ta msokk2 :( 
ermm ta apa lhaa mybe **** ta ad kdt kot ?pian text lgy pian ckp pian nak kol bole ?
sbb **** ta ad kdt ,dalam kol 10 pian test lhaa kol tpy stu kol punz ta angkt ,saket aty bole? 
start dripda tuhh pian tros ta text **** lgy :(
03.05.2011 ,mlm tuhh dlm kol 8 gy tuhh pian test text **** lgy ,tpy ta blz punz :( oke tape mybe ta ada kdt kott ermm tape lhaa ,dlm kol 8.45 pian onl tgokk **** tgahh onl pian punz im lhaa dgn **** ,pian tnye **** ada kdt ta ?**** ckp tak ada ,ermm oke lhaa pian tpupkn ea ,pastu alihh2 **** ckp ta yahh ! ermm sdeyhh bole ?pian ckp baik2 **** mcm apa eyhh ,pas tuhh pian tnye knpe ,tros **** offl ,makk aiii lgy lhaa sloww ,
ta ckp apa tros offl ,saket aty bole ? :' (  .time tuhh juga rse mcm nakk pgy tpup nakk kol **** ,tpy ta jdikk
sbb minta ayhh duet mcm minta sedekahh tau ,ckp nan dia ,dia buad bodoh jahh ,saket haty gila taukk?
bapakk urr ,ckup urr skali minta dia duet :( !!! tape tape kdt ada dlm 25 sen mungkin cukup kot untukk mc8
time tuhh juga pian ta pikir apa ,pian tros mc8 **** ,pian dahh elang sabar ,
pian mc8 ''ahh btol lhaa kau nak game aku kn ?huu seronok  doe ,first time kott aku kne mcm ny .kau takk tau mcm mana aku 2ggu kau pnye mc8 ,aku kol kau ,kau takk angkt,weyy mcm ny skali kau busted aku ,kau tak tau satu hari aku tak mcm nan kau mcm nakk gila kau tau,tpy kau mcm f*** buad aku mcm setan !tpy aku rse tuhh yg kau nak kn ? kn ?skrng kau bukan sape2 lgy bgy aku ,kau bukan aku !kau egat aku tak pernahh benci kat sape2 samada kau atau punz ta .stu jahh lgy aku nakk ckp kt kau ,SARANGheayo **** sampai mati .bye tc :D ''